Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /www/webvol34/an/96qmbdpibm1sspm/danielliljeberg.se/public_html/blog/wp-content/mu-plugins/gkphp.php on line 1
Vinn en Nexus One « Okategoriserade « Daniel Liljeberg
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol34/an/96qmbdpibm1sspm/danielliljeberg.se/public_html/blog/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol34/an/96qmbdpibm1sspm/danielliljeberg.se/public_html/blog/wp-includes/post-template.php on line 284

Vinn en Nexus One

23 februari, 2010 av Daniel Liljeberg Lämna en kommentar »


City Network har just nu en tävling där man kan vinna en Nexus One. Många är vi säkert som längtat efter denna telefon och nu när den äntligen är här så skadar det ju inte att få en för 0 kr. För egen räkning hade jag gärna haft en för att utveckla applikationer till och i dagsläget så tror jag att mina våta drömmar om iPhone får ge vika för suktandet efter en Nexus One.

City Network är ett webbhotell beläget i Karlskrona. Med över 7000 kunder runtom i hela Sverige är City Network en av de absolut ledande webbhotellen. De driftar allt från enklare hemsidor till stora system om hundratals servrar där de som experter hjälper med redundans, säkerhet och prestanda. På en tidigare arbetsplats var vi kunder hos City Network med ett mycket stort antal servrar och jag kan verkligen rekommendera deras tjänster.

“I love it” – Säger Johan som testat Nexus One för City Networks räkning


Flattr this!

Annonser

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kunna posta kommentarer..